Advies nodig?

Direct met een verhuisspecialist spreken over uw verhuizing?

Naar de Verenigde Staten verhuizen

Van plan om binnenkort naar de Verenigde Staten te verhuizen? Een internationale verhuizing vergt veel tijd en planning. Voorkom dat u onnodig gestresst raakt en laat een professioneel verhuisbedrijf alles regelen voor u.

Benieuwd hoeveel uw verhuizing naar de Verenigde Staten gaat kosten? Vul ons formulier in en ontvang tot zes vrijblijvende offertes van verhuisbedrijven die gespecialiseerd zijn in verhuizingen naar de Verenigde Staten.

Direct weten wat uw verhuizing naar de Verenigde Staten gaat kosten?

Stap 1

Vul het offerte aanvraagformulier in. Dit duurt minder dan 2 minuten.

Stap 2

U ontvangt offertes van internationale verhuisbedrijven. Kies de offerte uit die u het beste en/of het meest voordelig vindt.

Stap 3

Geniet van uw voordelige verhuizing! Veel plezier in uw nieuwe huis!

Redenen waarom mensen naar de Verenigde Staten emigreren

Er zijn veel redenen om te verhuizen naar de Verenigde Staten. Het land is groot en heeft een enorme verscheidenheid aan landschappen, van bergen tot woestijnen. Daarnaast is Amerika een multiculturele samenleving met veel verschillende etnische groepen. Ook op economisch gebied is Amerika erg aantrekkelijk: het land biedt veel mogelijkheden voor ondernemers en werknemers.

Toch is het niet altijd makkelijk om in Amerika te wonen. De kosten van levensonderhoud zijn erg hoog, en de wetten en regels kunnen erg ingewikkeld zijn. daarnaast kan het lastig zijn om vrienden te maken in een land waar iedereen zo druk is.

Als je toch besluit om naar Amerika te verhuizen, moet je goed voorbereid zijn. Zorg ervoor dat je weet wat je aan het doen bent, en maak een plan voor je verhuizing. Denk goed na over hoe je in Amerika wilt gaan wonen, en of je wel genoeg geld hebt om daar te kunnen leven. Als je alles goed voorbereidt, kan verhuizen naar Amerika een geweldige ervaring zijn.

Wat maakt de Verenigde Staten een aantrekkelijk land?

1. De Verenigde Staten is een groot land met veel verschillende regio’s om in te wonen.

2. Er is veel werkgelegenheid in de Verenigde Staten.

3. De Amerikaanse economie is sterk en stabiel.

4. Het Amerikaanse onderwijssysteem is wereldberoemd en er zijn vele scholen en universiteiten.

5. De Amerikanen houden van vrijheid en individualisme.

6. Er is veel diversiteit in de Verenigde Staten, wat een interessante cultuur oplevert.

7. Het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem is één van de beste ter wereld.

8. Je kunt je in de Verenigde Staten goed vermaken dankzij het grote aanbod aan activiteiten en recreatieve mogelijkheden.

9. In de Verenigde Staten vind je alle denkbare voorzieningen, zoals supermarkten, restaurants, winkels etcetera.

10. Amerikanen zijn erg gastvrij en openminded, waardoor je je snel thuis zult voelen in dit land

Hoe kun je naar de Verenigde Staten verhuizen?

Verhuizen naar de Verenigde Staten kan een grote stap zijn. Maar als je alles goed plant en voorbereid, is het een avontuur dat je nooit zult vergeten. In dit blog lees je alles over het vervoeren van je inboedel met een verhuisbedrijf. Welke stappen moet je nemen? Hoeveel kost het? En wat zijn de risico’s? Lees snel verder om er achter te komen!

Een van de eerste stappen bij het verhuizen naar een andere plek is het inpakken van je spullen. Dit kan een tijdrovend klus zijn, maar het is belangrijk om alles goed te beschermen tijdens het transport. Zorg ervoor dat je spullen in stevige kratten of kisten worden verpakt en gebruik veel padding om breuk te voorkomen. Als je kwetsbare items hebt, moet je extra voorzichtig zijn om ervoor te zorgen dat ze tijdens het verhuizen niet beschadigd raken.

Als je klaar bent met inpakken, is het tijd om een verhuisbedrijf in te schakelen. Dit is een bedrijf dat je spullen vervoert van je huidige locatie naar je nieuwe bestemming. Er zijn veel verschillende verhuisbedrijven beschikbaar, dus het is belangrijk om de tijd te nemen om de beste optie voor jouw situatie te vinden. Zorg ervoor dat je een bedrijf kiest met een goede reputatie en ervaring, zodat je weet dat je spullen veilig zullen worden vervoerd.

Eenmaal aangekomen bij je nieuwe bestemming, is het belangrijk om alles uit te pakken en in te richten zo snel mogelijk. Dit zorgt ervoor dat je spullen veilig zijn en je huis snel weer op orde is. Als je niet zeker weet hoe alles moet worden ingepakt of vervoerd, vraag dan advies aan het verhuisbedrijf. Zij kunnen je helpen met het uitpakken en inrichten van je nieuwe huis, zodat alles soepel verloopt.

Verhuischecklist de Verenigde Staten

Wat heb je nodig om te verhuizen naar de Verenigde Staten?

1. Een geldig paspoort of identiteitskaart

2. Een visum, indien nodig

3. Een ticket voor het vliegtuig

4. Slaapzakken en kussenslopen

5. Kleding, schoenen en andere benodigdheden

6. Toiletspullen én een tandborstel!

7. Foto’s van je familie en vrienden om op te hangen aan je muur

8. Eten en drinken – neem genoeg mee in je koffer om de eerste dag door te komen én wat extra te bewaren in de koelkast!

9. Schoonmaakspullen én wasmiddel om je nieuwe huis schoon te maken voordat je gaat slapen die avond

10. Energiebesparende apparaten – denk aan een stekkerblok met verschillende stopcontacttypes zodat alles compatibel is, of een reisstekker/transformator

11. Een laptop, tablet of andere computer met alle benodigde cables en adapters

12. Een telefoon met internationale roaming

13. Als je naar een land gaat waarvan de taal je onbekend is, download dan een taalapp op je telefoon of tablet voordat je vertrekt

14. Een goede reisverzekering

Wat moet je regelen als je emigreert naar de Verenigde Staten?

1. Bereken de kosten van het verhuizen

2. Regel een vervoersbedrijf

3. Maak een lijst van je inboedel

4. regel een opslagruimte voor de inboedel

5. Regel een verzekering voor de inboedel

6. Ga na of je in Marokko mag blijven wonen

7. Zo ja, regel dan alle benodigde documenten voor hier te mogen wonen

8. Zo nee, zoek een ander land waar je wel mag wonen

9. Regel een huis in het nieuwe land

10. Verhuis je inboedel

Waar in de Verenigde Staten verhuizen mensen naartoe?

Atlanta, GA

Austin, TX

Baltimore, MD

Boston, MA

Charlotte, NC

Chicago, IL

Cincinnati, OH

Cleveland, OH

Dallas, TX

Denver, CO

Detroit, MI

Houston, TX

Indianapolis, IN

Jacksonville, FL

Las Vegas, NV

Los Angeles, CA

Miami, FL

Milwaukee, WI

Minneapolis, MN

New York City, NY

Zorgverzekering regelen in de Verenigde Staten

Als je van plan bent om naar de Verenigde Staten te emigreren, is het belangrijk dat je weet wat er allemaal bij komt kijken. Je zorgverzekering is daar een goed voorbeeld van. In dit artikel leggen we uit hoe je die regelt als buitenlander.

Je moet namelijk aan een aantal eisen voldoen voordat je in aanmerking komt voor een zorgverzekering in de VS. Allereerst moet je er minimaal vijf jaar wonen. Daarnaast moet je een fulltime baan hebben met een salaris van minimaal $45.000 per jaar. Als je aan deze eisen voldoet, kom je in aanmerking voor een zorgverzekering.

Er zijn twee soorten zorgverzekeringen in de VS: de sociale verzekering en de privéverzekering. De sociale verzekering is een soort basisverzekering die iedereen in de VS krijgt. Dit is de zogenaamde Medicare-verzekering. Medicare is een verzekering voor mensen van 65 jaar en ouder, maar je kunt er ook gebruik van maken als je chronisch ziek bent of een beperking hebt.

Als je jonger bent dan 65 jaar, moet je een privéverzekering afsluiten. Er zijn verschillende soorten privéverzekeringen, maar de meeste mensen kiezen voor een PPO-verzekering. Een PPO is een Preferred Provider Organization en biedt je de mogelijkheid om naar elke arts of ziekenhuis te gaan. Sommige PPO’s bieden echter ook een vergoeding als je naar een arts gaat die niet bij het netwerk aangesloten is.

Het kan dus wel even zoeken zijn naar de juiste zorgverzekering, maar het is wel belangrijk om goed verzekerd te zijn in de VS. Zo weet je zeker dat je altijd toegang hebt tot de beste zorg.

Internationale verhuizingen binnen Europa

Internationale verhuizingen naar een ander continent buiten Europa?

Sitemap