Verhuisservice.net

Weten hoeveel het kost om meubels te verhuizen naar uw nieuwe woning? Vul ons aanvraagformulier in en bekijk direct wat uw kosten zijn.

Hoe kan ik het beste meubels verhuizen?

Heeft u hulp nodig met zware meubels verhuizen? Vul ons offerteformulier in en ontvang direct een schatting van de prijs.

Zware meubels verhuizen

Het is erg belangrijk dat u meubels veilig vervoert. Het is erg makkelijk om letsel op te lopen, bijvoorbeeld bij het tillen van een wasmachine op een trap. Overweeg daarom om uw verhuizing uit te besteden.

Meubels waar vaak hulp voor nodig is van een verhuisbedrijf :

Koelkast
Bank
Aquarium

Grote meubels verhuizen kan lastig zijn

Grote en zware meubels verhuizen is een aparte taak. Een grote kast moet bijvoorbeeld op een bepaalde manier opgetild worden om deze naar boven te dragen in een trappenhuis. Grote Amerikaanse koelkasten zijn erg zwaar en bovendien kan het ook gevaarlijk zijn om deze naar boven te brengen op steile trappen.

Meestal bestaat het merendeel van uw inboedel bij een verhuizing uit meubels. Daarom is het verstandig om een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen.

Dure en kostbare meubels (die over het algemeen ook erg zwaar zijn) zoals antieke kasten en pianos moeten op een speciale en zorgvuldige manier vervoerd worden.

Direct weten wat uw verhuizing gaat kosten?

Stap 1

Vul het offerte aanvraagformulier in. Dit duurt minder dan 2 minuten.

Stap 2

Kies de offerte uit die u het beste en/of het meest voordelig vindt

Stap 3

Geniet van uw voordelige verhuizing! Veel plezier in uw nieuwe huis!

Schade voorkomen bij meubeltransport

Wanneer u uw meubels gaat vervoeren is er altijd kans op schade. Er zijn echter veel manieren om dit zo veel mogelijk te beperken.

Hoe kan ik schade voorkomen wanneer ik mijn meubels moet verhuizen?

U kunt professioneel verpakkingsmateriaal aanschaffen of gebruik maken van speciale meubelhoezen. Deze beschermen uw meubels tegen dingen zoals vocht, zand, krassen en dergelijke andere risicofactoren. Wanneer u gebruik maakt van een verhuisservice zal deze in de meeste gevallen over al deze dingen beschikken.

Verhuist u zelf en wilt u geld besparen? Overweeg om dekens en of kleding met tape aan de meubels vast te binden. Zo creëert u een schokdempende laag tussen de meubels en de verhuiswagen.

De vloer van een verhuisbus kan vaak erg vies zijn. Zo is er vaak zand en ander vuil aanwezig die krassen kan veroorzaken op uw meubels. Overweeg om eerst dekens neer te leggen of stukken karton.

Moet ik mijn meubels demonteren voordat ik ga verhuizen?

Veel professionele verhuisbedrijven beschikken over een zogeheten demontage service. Zij zullen bij u op locatie netjes alle meubelen demonteren (indien mogelijk) en netjes klaarmaken voor transport.

In sommige gevallen kan het ook mogelijk zijn om meubels niet te demonteren maar gewoon in hun geheel mee te nemen. Als de kans op schade klein is en er genoeg ruimte aanwezig is in de verhuiswagen dan is dit een geldige optie.

Hoe kan ik zelf zware meubels verhuizen?

Als u een zwaar voorwerp moet verplaatsen kunt u deze eerst op een deken leggen en vervolgens deze over de grond laten verschuiven door aan de deken te trekken.

Sitemap